Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tut - Darmowe G1 Credits

Anksel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślałem ze to ściema i trochę ściemy jest...

Na początku mamy zaprosić 9 osób a gdy to zrobimy okazuje się że to było tylko do aktywacji konta i żeby otrzymać G1 trzeba jeszcze zaprosić 50 osób.

Po godzinie zrobiłem 50 e-maili i 50 kont na tej stronie (oczywiście używałem proxy). Na e-mail otrzymałem kod esn o wartości 1200 G1 Credits dlatego też piszę poradnik.

Pierwsze wchodzimy na stronę http://gifts.beepremium4free.com

Od razu na stronie głównej klikamy na listę rozwijalną i wybieramy MMO PC Game Points And Credits.

63194094.png

Teraz z drugiej listy wybierz MMO PC Game Points And Credits i kliknij na Get It.

58552087.png

Teraz wybierz G1 Credits ( Pamiętaj ze czym więcej wybierzesz tym więcej musisz zaprosić osób )

Czyli na początek wybieramy 1200.

31212155.png

Podaj e-mail i hasło do konta na które przyjdzie się logować.

59474977.png

Teraz sprawdź skrzynkę e-mail aby aktywować konto.

Gdy już to zrobisz zaloguj się i skopiuj swój link.

81391055.png

Poniżej możesz sprawdzić ile już osób się zarejestrowało.

50108397.png

Teraz ostatnia część poradnika.

Musisz coś zrobić aby ludzie zarejestrowali się z twojego linku w tym wypadku mogę Ci podsunąć parę dobrych sztuczek.

1. Filmik na youtube a w opisie twój link.

2. Komentuj filmiki warrocka i innych gier z gamefirst komentarzem "Darmowe G1 Credits wejdź na [Twój Link Tutaj] i sprawdź".

3. Od czago mamy czaty publiczne?

4. Podeślij kumplowi link na gg i poproś żeby się zarejestrował.

5. Wymyśl coś sam :)

Gdy już wstawisz link na różnych stronach to wystarczy czekać i sprawdzać ile już się zarejestrowało.

I proszę pamiętać że multikonta są sprawdzane i lepiej nowe konta robić na proxy.

Opublikowano

Dzięki ciesze się że komuś podoba się mój poradnik :D

I pamiętajcie żeby nie umieszczać linków na tym forum. Zachowajmy czystość.

Opublikowano

ile trzeba ludzi zarejestrowanych żeby dostać kod ESSn i za ile ten kod doladowuje G1

Tak jak pisałem za 1200 G1 Credits 59 ludzi a za więcej G1 Credits zapewne więcej ludzi lecz nie wiem dokładnie ile.

Jak sprawdzisz to napisz dodam to do pierwszego postu.

Opublikowano

Ale co z tego ze 9 osób.. skoro na dole.. pisze na czerwono. ze konta użytkowników nie zostały do konca aktywowane czy cos w tym style, tyle ze po angielsku, i nie dolicza się to do emaili.. nie rozumiem tego..

Opublikowano

Ściema, trzeba chyba wepełnić tam oferte, i żeby znajomi mieli aktywowane konta też muszą zrobić reklame...bezsens...

Do kosza!

Opublikowano

A nie lepiej przestać być w końcu egoistą i zacząć pomagać sobie na wzajem ( chodzi o ref linki) każdy by brał od innego i sie rejestrował oczywiście druga osoba musi to samo zrobić dla pierwszej.

Ps żeby uzyskac te g1 nie dosc ze trzeba miec 9 refów to trzeba zrobić 1 PEŁNĄ oferte.

76561197995014005.png

Opublikowano

A ja mam problem bo poniewaz ja moge sobie sam nabijac bo posiadam neostrade tp i mam zmienne ip wiec wchodzie w liknk na innym ip rejestruje sie....

Nastepnie pisze mie eamil ktory zarejestrowal sie i w statusie cos takiego No Offer filled yet ..... prosze o pomoc

Opublikowano

czemu mi coś mail z linkiem nie przychodzi ? zrobiłem wszystko jak Ty i coś nie przychodzi .

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Opublikowano

To tak. Ja zrobiłem to już trochę wcześniej ale na 50$ na paypal (card) i udało mi się fakt trzeba się trudzić

jakiś tydzień ale się potem opłaca.

A co do tego poradnika to ja zauważyłem ze u mnie jak na tą stronę wchodzę to niema w

prezentach g1 do warrocka ani takiej kategorii MMO Games Points and Credits ;-/ nie wiem czemu ale to trudno...

Reklamy są najtrudniejsze a e-maile to ne klopot bo wystarczy znaleść sobie jakiś generator kont na e-mail

jon0pro.gif

signum_jon0pro_1_0_Warrock.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...